torsdag 15 april 2010

Hissmusik


Jag behöver vård. Istället för att VERKLIGEN plugga som jag VERKLIGEN borde satte jag mig och gjorde en spotifylista med hissmusik istället. Det kändes såååå nödvändigt. Jag åker ju så jävla mycket hiss och sånt. Men ja, eeh Emma det här är till dig, den enda jag kan komma på som skulle kunna åka hiss några gånger om dagen. Tryck på bilden och lyssna och njut. Grattis till tentan förresten!

3 kommentarer:

  1. de e nu ja ska gå ut i hissen o fixa högtalare o grejer. så den här musiken spelas jämt. de hade varit en fest. Påtal om fest skulle inte vi ut igår?

    SvaraRadera
  2. hahahha ja (jag ser inget problem i det)
    jo det skulle vi, fast jag glömde...jag satt som sagt uppe på skansberget istället och det va fan det göttaste! vet du hur många picnicar vi ska ha där i vår/sommar? inte? MÅÅÅNGA :D
    Och ikväll kan jag inte för jag ska på stadsvandring imorrn si du så då måste jag vara fit for vandring...men fredag/lördag då!

    SvaraRadera
  3. fan va gött de lät, skallen av allt! ja ska antagligen dricka öl för o fria tentan idag (o glömma att ja ska ha redovisning imon, de e så man gör som student har jag fått lära mig) jobbar lördag o ska handla o sånt imon. Men Lördag kväll. jajaja

    SvaraRadera