onsdag 10 februari 2010

we're the coolest people being hung over

Oj oj oj.
Det var langesen jag var sa har bakis. Klockan ar 9 pa kvallen och det har fortfarande inte gatt over.
Partyt har kickat igang som aldrig forr. Detta passade inte riktigt pa resdagboken sa har kommer en update

Mandag: Tubing! Med en gummidack under armen akte vi hogst upp till borjan av floden. Dar var det FEST. Mitt pa ljusa dagen! Folk sippade pa sina buckets, free shots (och bananer) overallt! Eheheh. Vi var lite tveksamma till alkoholkonsumtion i kombination med alla vattenlekar (ALLA hade blamarken och skrapsar overallt..) sa borjade med att prova hopptornen a linbanan. Kul var det. Sen slog vi oss ner i solen och bestallde in en bucket som gick ratt upp i huvudet. Det billigaste, och typ enda, dom har ar whisky -inte en favorit men det slinker ner. Efter nagra timmar dar gled vi i alla fall ner for floden. Lite mat och en powernap senare var vi pavag mot bucket bar! Gratis buckets och shots aven dar.Vi traffade sjukt mycket skona manniskor! Vimlar av engelsman ska ni veta! Vi sprang runt mellan olika barer och hade det mucho roligt. Mer detaljer far ni inte just nu :) we got lucky, that's all. Klockan 7:00 kom vi hem och slocknade pa vara knoliga kuddar.

Total kostnad:0 kip

Tisdag: A sa var det dags igen! Stekte vid en pool nastan hela dagen och borjade sedan kvallen pa en supermysig bar full av ljusslingor. Fick betala hela 15000 kip for en bucket dar; 7 kronor var ungefar.Sprang sedan vidare till Qbar for... free buckets, jahaja! Utanfor hittade vi nagra av engelsmannen fran gardagen med en whiskyflaska,jahaja! Tog ungefar samma barrunda som gardagen och traffade annu mer roliga manniskor. Jag forsokte lasa folks tankar och det gick inte jattebra, fast lite. Traffade en norrman pa vagen hem, forstod inte vad han sa sa vi pratade bara engelska och tog vagen om ett pannkaksstand m-m-m! Halv 5 var klockan nar vi krop i sang.

Total kostnad: 17500 kip (16 kr)

Idag har vi sett pa film hela dagen och rort oss sa lite som mojligt. Imon blir det party igen skulle jag tro. Sa nu vet ni i alla fall vad vi har for oss. Saknar er, ni skulle vara har! KARLEK


Update: det blev lite langt, forlat.

2 kommentarer:

  1. låter party som aldrig förr men varför vill ingen ha betalt?

    SvaraRadera
  2. hahaha för att dom är snel hest? JAG VILL DIT
    fast jag orkar inte med alkohol *nykterist? typ på riktigt? vad har hänt?* *tråkig*

    SvaraRadera