onsdag 4 mars 2009

Andrade Planer - Den censurerade biten

Emma brast just ut i ett asgarv efter att ha last Janos kommentar pa resdagboken 1 (EN!!!!) manad efter vi borjat skriva dar & har precis kommit pa vad DAFREM egentligen star for! hahaa! Underbara manniska! :D

Har kommer i for ovrigt den icke censurerade biten ur vart Andrade planer-inlagg pa resdagboken i en valdans sammanfattning:
Las det inlagget & lagg pa en javla massa gratis buckets med alkohol bada dagarna, lite gras, en livsfarlig bilfard ner fran Top View-restaurangen i en backe pa typ 60 grader i 90 km/h med Noomski som forare som fatt i sig alldeles for mkt alkohol (det ska ALDRIG goras om! Pa heder & samvete eller va fan man sager, aldrig mer) & annu mer gratis alkohol. Sa kan det ga.

Hoppas ni har det bra dar ni ar runt om i varlden, for det har vi, aven om schlappheten ar ett exixterande faktum som haller pa o ga i taket av schlapputmattning (eeh ja precis)
POUSS! / DAnnieFRittanEMmski

3 kommentarer:

  1. HAHAHHAHA det finns ju en anledning till att vi fäder inte döpte BB-sone till snillesonen...

    uuuhhh ni gör mig orolig med era vansinnesfärder! Att hänga med nån som lockar med alkohol när man är 19 måste väl va som att hänga med nån som lockar med godis när man är 5? Det har man ju hört att man ska varna sina ungar för. men eftersom att ni har en far med er så behöver jag knappast bry mig. LÅÅÅT GÅ!

    SvaraRadera
  2. oj det där va det ju sportfar som sa...

    SvaraRadera
  3. hahahah tack för övrtydligheten på slutet där bröder! LÅT GÅ får att det inte är jag som blev SNILLESONEN!

    asså ett litet varningens finger AV VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD åke med en rattfull! JÄVLA UNGAR! jag blir arg o vättskrämd! men det är gödh o höra att det inte ska upprepas. o det där händer antagligen alla nån gång av nån jävligt oförklarlig anledning. tack gudarna för att ni lever och frodas :D jag saknar er. en grej till, gräs på riktigt?

    nåväl fortsätt gödha sönder bröder!
    PUSSPUSSUSS

    SvaraRadera