onsdag 18 februari 2009

Update by Sladdis

Lite Göteborgsuppdatering kanske är på sin plats?


5 saker Sladdis anser nämnvärda:

1. Idag var jag och storebror BB-sonen och lunchfikade. Det var gosigt, lite kvalitetstid och livs-vägledande tips av storebror samt varmchoklad med choklad-och-blåbärsmuffins tackar man inte nej till!








2. I helgen var min kära minisyster Jennie (hmm.. hur ska man få in henne i vårat familjeträd kan bli intressant, men låt gå) på besök! Vi var bl.a. i Slottsskogen och gick på promenad bland djuren. Tips på familjeutflykt till våren/sommaren kanske? Djurpromenad, picknick och lekstund i Plikta? :D Jajaja









3.
Sladdis längtar tills helgen. På fredag blir det middag på grekisk restaurang med far och de bröder som är kvar i landet, och på lördag blir det superkalas på Club Berzelii då kusin Peter har fyllt 20!
(Även en hel del jobb, men låt gå.)

4. Annars har Sladdis mest jobbat och slitit, planerat sin resa till Kiwi-land och Koala-land (Jag kan inte sluta planera! Jag överplanerar det sönder och samman :/ typ obsessed...), och träffat familj, släkt och vänner så mycket som möjligt. Sladdis använder all vaken tid så effektivt som möjligt, är mycket stressad och lär springa in i en vägg och brinna upp inom den närmsta veckan. Men det går bra för sen blir det party party kiwi kiwi koala koala!







5.
För övrigt står Göteborg stadigt kvar och idag snöar det för fullt! Västtrafiks kukighet är här som vanligt, så ni behöver inte oroa er att dom skulle ha bättrat sig eller liknande.
Ikväll blir det after work med jobbet och det vankas biljard och gratis öl.


Sladdis saknar de fädrer och bröder som är ute i världen och hoppas att allt är bra med dom! <3

2 kommentarer:

  1. nåå sladdis! försök undvika den där väggen bara *orolig far*

    SvaraRadera
  2. nå sladdis! och nu har du spritts för vinden med alla andra! kvar står len, jag o becka snopna och ensamma som aldrig förr! nåväl, vi får hålla till godo med kusiner o o andra wannasläktingar nu när inte de närmsta o käraste av familjemedlemmar finns kvar inom en rimlig radie. (L) ta hand om er!

    SvaraRadera