torsdag 16 februari 2012

sexologiundervisning

Okej. Jag inser att ni kommer överösas med sexologi den här våren, jag är helt uppslukad! När jag inte läser böcker om sexualitet lyssnar jag på ligga med p3 eller tittar på dokumentärer, ikväll har jakten på G punkten roat mig! haha

nåväl, del 3

Under vår historia har vår kontext präglat den synen som funnits vad gäller sexualitet, under 1750 talet var det religionen som styrde och genom detta såg man sexualiteten som ond eller god. Under 1850 talet tog vetenskapen vid och sexualiteten blev istället sjuk eller frisk från 1950 talet är identitet ledordet och i västvärlden är vi vår sexualitet till större del än andra delar av världen där man istället gör sin sexualitet. (märk den pedagogiska fetstilen)

I slutet på 1700-talet åkte det runt missionärer som sa att den av gud givna sexställningen är missionären och den skall genomföras helt utan njutning (alltså endast i barnafödessyfte) denna bild av den rätta och friska sexualiteten levde kvar fram till 1920-talet. Då upptäckte Carolina Widerström, den första kvinnliga gynekologen, klitoris (WOHO!) och att detta är ett organ enbart för sexuell njutning. Reaktionen på detta blev först att de inte kan stämma för kvinnor kan ju inte NJUTA av sex, sen kom man snabbt o lätt på att det måste vara fel på kvinnan för klitoris sitter ju helt felplacerad i förhållande till missionärsställningen. Man tänkte att klitoris måste ha halkat iväg (AV VAD?!), men de va ju inte svårare än att man kunde flytta på den så att de passade sig lite bättre. Så det gjorde man, opererade lite så att den skulle sitta bättre placerad.

Vid denna tid var också onani något som hörde till den sjuka sexualiteten, av onani kunde man till exempel bli sinnesslö och dessutom började det växa hår på insidan av händerna vid onani
( åjo pojkar försök inte, håret i händerna går inte o dölja!) Så alla föräldrar gjorde (likt jag o far.... eh) allt för o uppmana sina barn att inte onanera HÄNDERNA PÅ TÄCKET, men när dom inte lydde fick man ta i med hårdhandskarna man kunde ju faktiskt inte bara flytta stackars klittan man kunde ju ta bort den helt med! (hemska tanke!) De stackars pojkarna kunde man förse med ringar med taggar runt penisen så om pojkvasken fick stånd slaknade de fort som attan av smärtan!

De va i samband med dehär som man kom på att även oralt kunde man hjälpa till o dämpa sexlusen, tillessempel genom kellogs då!

Långsamt kom man dock på att de inte va så jävla illa ändå, de va rent ut sagt rätt gött o ligga!

2 kommentarer:

  1. Fortsätt med det här! Jag älskart.
    "Långsamt kom man dock på att de inte va så jävla illa ändå, de va rent ut sagt rätt gött o ligga!" ha ha haaa! GO GIRL

    SvaraRadera
  2. hahah göödh!. Behöver ja tillägga att de inte va riiiiktigt så dom formulerade sig?

    SvaraRadera