tisdag 1 november 2011

bög.

aaaah.... har redovisning imorn, o till saken hör att ja inte har snackat (nåt av värde) inför grupp på 3 fuckin ååååår!! o när ja tänker på det blir ja smått nervös men på ett avdankat sätt. vet inte hur detta ska tolkas. antagligen som att ja inte vet vad fan ja håller på med och kommer chocka mig sj där framme vid power pointen o ba "vaaaad snackar jag om.....?". vad ja ville va att nån skulle önska mig lycka till.





/nervös son





3 kommentarer:

  1. Grabben, se publiken som den ofärdiga sagrada da familia och dina facts som vindruvorrr och krrrusidullerr som du ska kasta över dom.. går ej att misslyckas med denna välbeprövade metod.

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare!
    Och kan fortsätta peppa dig med att säga att mirakel kan ske! Och efter att ha legat i vila under 3 år kanske du kommer stå ut som världens bäste talare. Jag talar av egen erfarenhet då jag har överraskat mig själv med att vara den som snackar mest av alla i min seminariegrupp inför den stelaste av lärare och en massa okända hyfsat snygga människor. ha. ha. ha. eeeh. japp.

    SvaraRadera
  3. hahahhahahhaahha!! asså <3<3<3 er!
    jag måste säga att fritz, du hade rätt! ja tycker fan de e rätt kul o snacka skit ändå! helt annan grej än på gymnasiet. lite ringrostig, men me din metod johanna, lär ja snart va den grymmaste av talare!!

    SvaraRadera