måndag 7 september 2009

Popaganda 09

Torsdag: Åka tåg. Leta efter Frittan på centralen. Träffa Peter. Inviga hängmattan. Träffa Julia. Cykla. Träffa Jens. Titta på LP-skivor. Hämta ut fulaste (!!) Popaganda-banden. Shoppa längs Götgatan. Blodsockerfall. Laga Paneng. Dricka rödvin och lyssna på blandband på världens bästa takterass med utsikt över halva Stockholm. Vara bäst på ordlek fast Olivia vann för jag sprang iväg. Trippelsked med Julia och Frittan -Pehå Sandwich. Slå Frittan i sömnen.

Fredag: Grötfrukost. Cykla. Sväng på stan. Glitterbasker införskaffad, kan vara bra att ha. Topshop. Beyond Retro. Glömma av festivalen... Jordgubbsvin i parken under Parken. Johnossi. Ica. 2 för 15. "Gäller det en lök och en falukorv?" Min häst den har tre ben. Somna på gräset. LYKKE LI <3. Trängas och vänta på MGMT. Pyttelite Steve Aoki. Bitcha med "det finns faktiskt plats för alla" slynigaste, egoistiskaste knytnäve i ryggen -kille med fult hårband. Ösregn. MGMT. Vi står längst fram till höger/vänster. Förälskad i sångaren i blå skjorta. Kids. Extas. Jätteblöt. Skjutsa Julia. Stoppad av trafikpolis. "Har du belysning?" "Ja det har jag faktiskt!" "Bra, det är det inte alla som har" "Får man skjutsa?" ("Nej, men det är somrigt och gosigt" Puppy eyes. Fick behålla 500 spänn. Hoppa i vattenpölar med blommiga ballerinaskor. Somna under täcket på golvet. Julia-sked.

Lördag: Grötfrukost. Gratis-yoghurt på näsan. Loppmarknad. Lykke Li! REA-bok av Vigor Sörman. Picnic med sallad och massa jordgubbsvin i solen utanför Popaganda. Salongsberusade+. Ringa livlina-Danni. Anna Ternheim. Konstsim. Gömma sig för regnet under läktaren. Somna under läktaren. Ganska kallt. Teenagers. Dricka öl. Disskutera relations vs inte relations-typ med Jens & Helena. Sliskigaste Langosförsäljaren. ½ langos med jordgubbssylt och hjärtgrädde. Djurens Rätt. MIIKE SNOW. Såpbubblemaskin. En Krunegård-låt, sen fick det vara nog. Jag är en filur. Efterfest på balkongen med godaste varma chokladen i hängmattan i täcken och sovsäckar. Till och med en och annan stjärna. 90-talsminnen. Du luktar som Sandy i OC.

Söndag: Jens ramlar ur hängmattan. Grötfrukost. Packa&Städa. En sväng till Urban Outfitters. Pumpa böcker på U.O. Vilja flytta in i U.O. Laga mat och grilla på takterassen. Halloumi, potatis, tzatziki, vitlöksbröd. Matkoma i solstol. Packa in i bilen. Lämna Stockholm med Beach Boys pumpandes ur högtalarna. Sprucken handled. Frittan kör. Springpauser a la Spanien. Och så var man hemma igen...

2 kommentarer:

  1. HEEEEEEEEEEEEEELT UNDERBART! <3

    SvaraRadera
  2. Jäävligt långt inlägg och omotiverat för alla utom... oss! Men ändå! /P

    SvaraRadera