fredag 3 april 2009

suit pants och cinnamon buns


Whattefäääk nu går det inte att flytta ner de här bilderna så låt oss börja med dem.
Kolla P å emma å fritz! Kommer ni ihåg cinnamon buns eller va dom nu hetter som P + E åt på nåt mall? Typ det gödhaste oc jag har verkligen velat ha det här men jag har inte hittat något ställe som har :( pehå va hette den kedjan som sålde dom? hursomnhelst dom har nåt som heter cinnamon melts på donken (spana in bilden) och det är nästan samma sak m-m-m! Förövrigt för er som va med på Bryssels flygplats när moi spydde i en papperskorg så kan jag fortfarande inte se "swedish fish" utan att må lite illa. (hävde ju i mig en del av de varan innan tragiken stegrade sig).


På Brooklyn bridge med turistkartan i högsta hugg.





Samma bro med klasskompisar. Marina från spanien, jag, Haruka från japan, Ester från spanien och Yumiko från japan.



Den här bilden makear ju inte så mkt sense här men den hör egentligen hemma längre ner.. varför kan ingen skapa ett BRA bloggfjongprogram?!??!
Jaha här va det egentligen tänkt att inlägget skulle börja!
Tjipp!
Var ute igår igen här, med läget lite mer under kontroll. (Herregud det sitter en man och spelar piano i rummet här, gödh men distraherande). Gick först till Coyote Ugly, jag fattade dock aldrig om det va där filmen spelades in och bla bla för vi bara gick in och vände. Vi möttes nämligen av X antal stirrande ögon tillhörande män i övre 30-årsåldern med en touch av bönder/timmermän. Dessvärre va nästa ställe vi gick till lite av same shit. Samma män fast i kostym typ. Nåväl det va helt ok. Kvällens höjdpunkt var dock när jag föjde Katie (amerikansk tjej från boendet, kommer inte ihåg vilka jag har nämnt tidigare) som skulle gå och köpa något att äta på vägen hem. Vi gick till närmsta supermarketen och medan kassakillen tar 1 miljon år på sig står Katie med benen i kors och beklagar sig över att kissnödigheten inte va nådig. När han ser hennes min frågar han om hon är kissnödig, å hon svarar nåt som ja-fan-ja jag kissar snart på mig! Då säger han ojojoj ja det kan ju hända åsså berättar han som en gång när han va påväg till jobbt men kissade på sig halvvägs och va tvungen att gå tillbaks hem och duscha... Hahahahh! OKEJ, vi kanske inte menade så bokstavligt men låt gå!

Fick reda på att min skola har nån slags gratis ekonomikurs som kan kan gå två timmar åt gången två timmar i veckan så jag tänkte: varför inte!? Kan vara najz eller nåt. Var där igår och det verkar inte bajs så det kan nog bli en fortsättning på det hela. Berättade för päronen i ett mail och deras svar va ju entusiastiska... let me quote:
mami- Låter "kul" med ekonomikursen.
papi- You studyhorse!!

Antar att jag är en nörd. Skolabstinens typ. göööttt.

Janos och Len, livstecken PLIZ! Man blir ju orolig över ifall ni fastnade i tullen för olaga klädimport eller mer troligt blev bortrövade av några gängliga indiesnubbar i skinnjacka redan på flygplatsen efter att de hade luktat sig till er creddighet på mils avstånd.

Åh igår och idag har jag plågats av en av mina absoluta hat-vyer. Vyn över nedre delen av en kvinnokropp innuti ett par kostymbyxor av en kvalité bara en ukranier kan vara stolt över och med en passform som inte ens kan kallas för ett skämt. Först ekonomilärarinnan och sedan vikarien i skolan idag. Bägge två tyckte de kändes motiverat med lite häng på brallorna. Låt mig då rekommendera jeans. Kvinnokostymbyxor med häng ser nämligen äckligt ut. Uh efter intensivt och förmodligen ohälosamt bildgooglande med sökord som "dålig passform" och "polyester" under en halvtimmes tid hittade jag dessa bilder... tyvärr är verklighten många gånger värre.
















En annan sak jag hatar: långsamma människor. Speciellt om dom är tjocka. Orkar inte sega mig upp för tunnelbanetrapporna med ansiktet inklämt mellan världens största skinkor.

Ciao/J

ps. Jag hörde nån säga "RIGHTEOUS" häromdagen!









5 kommentarer:

  1. hahahha fulaste byxor foo sho!
    hahaha dina parons kommentar ar ju klockren! Assa att man aldrig kan fa nan godh respons? Alska studyhorse, obehagligt pa sitt satt med iofs. Men allt som har med hastar att gora ar sas (vi sag det idag i en broskyr om ridning) horsesome! :D Ett ex nar Andy & Nikki kom till vart party & jag var i extas sen berattar man det dagen efter & dom bara "jahaja de va la ralit da, sa da ar val julia glad da?" EEEEEEEEEEH JA! Antagligen ar hon glad troru inte jag icksa ar det da aller? Tokfransar, undra om man kommer bli san sjalv?

    Ojoj lang kommentar, skulle kunna ha blivit ett eget inlagg!

    & ja LAN & JAN - COME ON!!!!!

    SvaraRadera
  2. horsesome! hahahahha! reaktioner av vad antagligen... men som vi alla vet kan man ju inte lite på nån så vad kan man förvänta sig?

    SvaraRadera
  3. Hahahahhahahhaa!! Det är riktiga sånna typiska Shirley Clamp-brallor! GÖTT e det! Och japanen i rosa kostym MÅSTE vara en man! Eller iallafall innehava (delar av) ett manligt könsorgan.. Creepy...

    SvaraRadera
  4. hahahahaha jag garvar skallen av mej!

    SvaraRadera
  5. Hahahhah shirely clamp-brallor är antagligen bästa beskrivningen nånsin!

    SvaraRadera