fredag 6 mars 2009

Hej hej hej kara familjen!
Nu har ni nastan inte hort fran oss pa ett tag. Tiden gar saa langsamt vilket ar helt underbart! Oklar kombination, men vi gor tusen saker varje dag a ar typ supereffektiva.
Nya Zealand ar nog det finaste vi har sett nan gang! Underbara natur a man vantar bara pa att Frodo ska dyka upp nanstans a att traden ska borja ga och prata!
Saa... igar var freakin amazing typ. Vi gick upp kvart i fem a akte (ikladda snyggaste vatdrakterna) ut med med en bat i soluppgangen pa jakt efter delfiner! Det drojde inte lange forran de var overallt a vi fick hoppa i vattnet. Chocken och overextasen var verkligen dar! Runt 400 delfiner som simmar, hoppar, snurrar runt overallt! Det gar typ inte riktigt att beskriva men latt det tuffaste vi gjort nangang!! Det hetaste var iallafall nar vi sjalva skulle leka delfiner for att locka till oss dom med olika ljud, dykningar mm. Jajaja!
Senare igar hittade vi massa nya vanner -britter, canadensare, tysk, israelit (hjalp! han attackerade stackars snillet *1000), libanes (terrorist pa riktigt. Borjade prata om konflikter a krig, a avslutar med "But Im not a terrorist so you dont have to worry" Betryggande jajaja), svensk (supersnall fran falkoping). Vi gick pa vandring till mitten av nya zealand, hade gratis olprovning, at god middag pa hotellet, tog ett par glas, och gick ut till en ganska sa tom bar och spelade biljard mm. Alldeles for mycket alkohol i kombination med jetlagen, men det var roligt!
Idag ar vi i Westport, en liten hala nanstans a det regnar och ar gratt. Det gor inte alls mycket utan vi ska bara ta det lilla lugna idag :) Imorgon aker vi vidare och ska tydligen ha maskeradparty med 150 pers! Det ryktas om "anything but clothes"-tema, men vi far val se!

Underbart att hora att resten av familjen har det bra, DAFREM var radda om er! Mer sant vill vi inte veta av, aven fast det later valdigt kul ocksa!!

Puss
Snillet&Sladdis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar