söndag 1 februari 2009

Confessions

Nu sitter jag hemma å längtar skallen av mig på att det ska bli 1:e mars. Å gödhar loss på livstecknet från vår kära far å bröder!
För att fördriva tiden tänkte jag göra min bloggdebut med nåra confessions:

1) Jag använder foppa-tofflor på jobbet.
I försvar kan jag tala för deras praktiska egenskaper, som att man slipper gägga in riskorn å potatismos m.m i strumporna, utan det får tofflorna ta.

2)Jag har gjort sönder två par foppa-tofflor på jobbet.
En olycka händer så lätt ehehe. Eftersom jag bara är vikarie så har jag tack å lov inga egna tofflor utan snyltar bara på alla andras, så en dag för nåra veckor sedan hade jag på mig dessa klumpiga tofflor som är det största mysteriet i modefluga-världen, å under glatt, med djup inlevelse, galopperande på prärien på cowboy-hästar med lasso svingat över huvudet, så snubblar jag på mina egna foppa-fötter å den käcka remmen man kan ha bakom hälen lossnar! Å går inte att sätta fast igen! Jag panikar å springer å ställer in dem i skåpet jag tog dem ifrån, å lossas som ingenting (A), nästa dag tar jag med mig superlim å limmar helt enkelt fast den igen. Fast det funkar inte riktigt som jag tänkt mig, utan istället blir den helt fast och går inte längre att vrida så käckt (man måste vara insatt i foppa-tofflors anatomi för att förstå vad jag svamlar om). Men jajaja tänker jag å ställer in dem i skåpet igen, så att den som äger dessa tror att hon själv gör sönder dem när hon använder dem nästa gång, feg som jag är.

En gång är ingen gång sägs det ju men dessvärre hände detsamma i fredags, med ett annat par. Iof inte under graciöst galopperande, utan under flyttning av ett tungt bord. Jag fastnar å remmen lossnar, fan vad dålig kvalle det e på dem, jag lär mig inte av mina misstag utan slutar tänka rationellt å panikar å smyger helt enkelt undan innan nån ser å ställer in dem i denna personens skåp som jag lånade dem av (hon var ledig i fredags). Men så tänker jag att jag kan ju inte lämna dem med en väldigt flärpande rem som helt klart måste ha hänt under fredagen, för dom var hela när hon ställde in dem i sitt skåp. Eeeh vad ska jag göra? En b-lösning brukar ju vara ens bästa vän så jag tar lite häftmassa å trycker fast den så att remmen sitter tillfälligt där den ska å hoppas att när ägaren sätter på sig dem inte försöker vrida bak remmen så att den lossnar igen å häftmassan tittar fram förrän om ungefär en vecka när jag har slutat hehe.

Jajaja sammanfattnings kan jag ju säga att jag klantat mig å fegat sönder, så att det är försent att rätta till å erkänna mitt brott, men för att se det från den ljusa sidan så har jag skickat två par foppa-tofflor till sophögen där de hör hemma. :D

svammel svammel svammel

/Den inte alltid så snilliga sonen

3 kommentarer:

  1. hahahhahahaha! "foppa-fötter" :D å sophögen är antagligen de enda stället dom hör hema på!

    SvaraRadera
  2. hahahaha jag garvar skallen av mej! fyfan snillet, så jävla klockrent!!

    SvaraRadera
  3. hahahhahahahaha vi garvar hogt har i halan! :D

    SvaraRadera